LeadPages vs. Thrive landing pagina’s

Moet u kiezen tussen LeadPages en Thrive landing pagina’s? Lees eerst dit.

De belangrijkste verschillen: LeadPages vs. Thrive landing pagina’s

LeadPages en Thrive landing pagina’s zijn twee fundamenteel verschillende producten. Ja, ze doen veel dezelfde dingen, maar in de kern zijn ze verschillend. Het belangrijkste verschil tussen de twee oplossingen komt hierop neer:

LeadPages is een gehoste oplossing. ‘Thrive landing pagina’s’ is een WordPress plug-in.

Wat betekent dit?

Je kunt LeadPages gebruiken zonder een website te bouwen. Thrive landing pagina’s werkt juist alleen als je een zelf-gehoste website hebt die op WordPress draait (WordPress is het meest gebruikte CMS systeem op het internet). Je kunt Thrive landing pagina’s niet gebruiken als je niet beschikt over een website of als je website geen WordPress gebruikt.

Als dit het geval is, kun je waarschijnlijk beter LeadPages gebruiken. Dus, waarom is het zinvol om LeadPages met Thrive landing pagina’s te vergelijken? Als je een zelf-gehoste website met WordPress hebt, kun je LeadPages EN Thrive landing pagina’s gebruiken.

Het doel van deze pagina is om je te helpen een weloverwogen beslissing over de twee producten te maken en de vraag die we zo vaak horen te beantwoorden: “Wat is het verschil tussen deze twee producten?” Dit is hoe deze vergelijkingspagina is georganiseerd: Eerst zal ik het “standaard” niveau van LeadPages vergelijken met Thrive landing pagina’s. Dit is eerlijk gezegd geen erg behulpzame vergelijking. Ten tweede zal ik het “pro” niveau van LeadPages vergelijken met het Thrive lidmaatschap. Dit is een behulpzamere vergelijking.

LeadPages vs. Thrive landing pagina’s

(Standaard niveau)

Prijzen

THRIVE LANDING PAGINA'S


Een onbeperkt aantal sites
Voor gebruik op al uw persoonlijke websites.

$97

 • Set met volledige functionaliteit.
 • Activeer op al uw eigen sites.
 • Onbeperkte updates.
 • 1 jaar onbeperkte ondersteuning.

LEADPAGES


Standaard

$300 / per jaar

 • Onbeperkt aantal landing pagina's / domeinen.
 • Alle paginatemplates & leadboxes.
 • Embedden op elke site.
 • Geavanceerde HTML-export.

Functie vergelijking

Functie

Thrive Landing Pagina's

Leadpages

Template bibliotheek

Responsief

Affiliate programma

Welcome Gate (of een equivalent hiervan)

Exit intent pop-ups

Marketingtool integraties

Leadbox (of een equivalent hiervan)

SEO geoptimaliseerd

Klantenservice

30 dagen geld terug garantie

A/B testen & ingebouwde analyses

Eigendom op eigen pagina’s

Drag & drop manier van bouwen van de site

Geen maandelijkse kosten

Facebook integratie

Geen eigen website nodig

Landingpagina's sorteren op conversiepercentage

LeadLinks (of een equivalent hiervan)

LeadDigits (of een equivalent hiervan)

Conclusie

De BELANGRIJKSTE verschillen tussen de twee producten zijn de prijs en kernfunctionaliteit (WordPress plug-in vs. gehoste oplossing).

Zoals ik in het begin al zei, is deze vergelijking eigenlijk alleen nuttig als je een website bezit die op WordPress runt (als je dat niet doet, kun je geen gebruik maken van een Thrive product). Als dit het geval is, dan zie je, wanneer je de bovenstaande vergelijkingstabel bekijkt, dat er slechts kleine functieverschillen zijn, maar een enorm prijsverschil tussen de twee producten.

Deze twee producten zijn instapmodellen van elk van de bedrijven, en als je geïnteresseerd in hen bent, ben je waarschijnlijk meer aan de beginnerskant van het bouwen van een online bedrijf. Als een beginner is de prijs een grote beslissingsfactor, zeker als de producten vergelijkbaar zijn wat betreft hun functieaanbod. Voor een prijsbewuste koper zijn Thrive landingpagina's duidelijk een betere keuze.

Als je verder bent in het bouwen van een online bedrijf, is een meer robuust product, geschikt om meer te doen dan het maken van landingspagina's nodig. U zult de volgende paragraaf hiervoor behulpzamer vinden.

LeadPages vs. Thrive lidmaatschap
(Pro niveau)

LeadPages Pro vs. Thrive lidmaatschap is een veel interessantere en behulpzamere vergelijking als u op de lange termijn uw online bedrijf wil laten groeien. Het zijn producten die zijn gefocust op meer leads voor uw online bedrijf in meer aspecten dan alleen landingpages, ze vereisen allebei doorlopende betalingen, en hebben meer functies om te vergelijken.

Prijzen

THRIVE LIDMAATSCHAP


Persoonlijke licentie
Te gebruiken op elke site die je bezit.

$228 / jaar

 • Toegang tot de complete Thrive Tool Suite: Thrive Landingpages, Thrive Leads, Thrive Contentbuilder, slimme widgets & alle Thrive websitethema’s.
 • Elke toekomstige plug-in, thema, update en functie.
 • Onbeperkte updates.
 • Onbeperkte toegang tot het ondersteuningsteam.

LEADPAGES


PRO
Alles uit het standaardniveau, plus:

$588 / jaar

 • A/B testen, LeadLinks & LeadDigits.
 • Toegang tot het affiliate programma & partnerkortingen.
 • Upload eigen paginatemplates.
 • Prioriteitsemail ondersteuning & live chat.

Functie vergelijking

Functie

Thrive Landing Pagina's

Leadpages

Template bibliotheek

Responsief

Affiliate programma

Welcome Gate (of een equivalent hiervan)

Exit intent pop-ups

Marketingtool integraties

Leadbox (of een equivalent hiervan)

SEO geoptimaliseerd

Klantenservice

30 dagen geld terug garantie

A/B testen & ingebouwde analyses

Eigendom op eigen pagina’s

Drag & drop manier van bouwen van de site

SmartLinks (of een equivalent hiervan)

Facebook integratie

Geen eigen website nodig

Landingpagina's sorteren op conversiepercentage

TypeFocus (of een equivalent hiervan)

LeadDigits (of een equivalent hiervan)

Zoekmachine-geoptimaliseerde blogcreatie

Content marketing rapportagetools

Opt-In Form targeting & segmentatie

Volledig geïntegreerde websites (met navigatie)

Flexibiliteit

THRIVE

Flexibiliteit is waar de thive lidmaatschapssuite uitblinkt.

Aan de ene kant heb je de voor-u -klaargemaakt-factor. Er zijn prachtige, vooraf ontworpen pagina's en opt-in formulieren klaar voor gebruik, waarbij alleen een paar veranderingen in de tekst en afbeeldingen nodig zijn.

In de paginabewerker, kun je alles veranderen bij elke template. Je kunt wat voor element dan ook toevoegen (tekst, knoppen, kaders, testimonials etc.) op een willekeurige plek op de pagina.

Dit kan niet genoeg benadrukt worden: wanneer u op zoek bent naar een landingpage of opt-in formulier in Thrive, is er geen enkel element dat u niet kunt veranderen, verplaatsen, verwijderen of bewerken.

Het is een geweldige combinatie van snelheid van implementatie en volledige flexibiliteit.

De Thrive suite zijn echter WordPress plug-ins. Dit betekent dat je ze alleen kunt gebruiken op een zelf-gehoste site die WordPress runt. In dit opzicht is het dus niet erg flexibel.

LEADPAGES

Wanneer het op pagina personalisering aankomt, heeft LeadPages enige flexibiliteit…

Het is erg goed in de –voor-u-klaargemaakt-factor.

U kunt een template laden, een paar veranderingen in de tekst aanbrengen, verbinding maken met uw maillijst, en slechts een paar minuten later is de pagina live en klaar voor internetverkeer. Maar dit is waar het eindigt met LeadPages.

U kunt een aantal elementen bewerken, maar de sjablonen zijn vrij 'vast', dat is de reden waarom ik zeg dat het enige flexibiliteit heeft.

LeadPages is een gehoste oplossing, dus het heeft meer flexibiliteit wat betreft waar je het kunt gebruiken in vergelijking met thrivepages. Je kunt je pagina’s op de LeadPages server, je eigen server (WordPress of een andere) of zelfs Facebook plaatsen.

Gebruiksgemak

Aan de oppervlakte lijken alle visuele editors vrijwel hetzelfde, maar dit is waar de kleinste details in gebruiksgemak belangrijk worden. Het bouwen van complexe pagina’s en websites omvat honderden acties van de gebruiker.

Als een editor een paar seconden langzamer is, of op een stap enigszins vaag is, kunnen minuten veranderen in gefrustreerde uren.

THRIVE

Er is een lichte leercurve om aan de Thrive contentbuilder gewend te raken (vooral als je nieuw bent bij het gebruik van WordPress).

Bijvoorbeeld het verschil leren tussen een content container en een pagina selectie en wanneer je deze kunt gebruiken vergt een beetje oefening.

Echter, als je eenmaal gewend bent aan de drag-en-drop editor, is het niet alleen extreem snel en simpel om te gebruiken, maar het is ook erg krachtig, waardoor op een designersniveau can worden gepersonaliseerd.

Thrive heeft ook een enorme kennisdatabase met trainingsinhoud en wanneer er nieuwe functies zijn, kun je blogposts en video's verwachten die niet alleen uitleggen wat de functies zijn, maar ook hoe je ze het best kunt gebruiken.

LEADPAGES

De editor van LeadPages heeft een lichte leercurve, maar is over het algemeen erg makkelijk te gebruiken. Als je het eenmaal onder de knie hebt, is het zo simpel als klikken op wat je wilt bewerken en het daarna simpelweg bewerken.

Hun templates zijn ontworpen voor snel gebruik in plaats van personalisatie, waardoor je alleen een paar belangrijke elementen kunt wisselen voor uw branche voordat het klaar is om gepubliceerd te worden.

Door de manier waarop LeadPages is opgezet, is er weinig ruimte voor innovatie op de pagina’s zelf, dus het editen van de algemene look van de pagina kan frustrerend zijn.

LeadPages heeft een redelijk uitgebreide kennisdatabase en je kunt kiezen voor een paar goede handleidingen en ‘webinars’ die je kunnen leren hoe je het product goed kunt gebruiken.

Gebruiksondersteuning

THRIVE

Wanneer je een Thrive-lid wordt, heb je onbeperkte toegang tot hun supportteam zolang je een lid bent. Als je één Thrive-product koopt, krijg je toegang tot een jaar lang onbeperkte ondersteuning (als je na dit jaar hulp nodig hebt, kun je de steun voor een kleine vergoeding verlengen).

Het supportteam is ongelooflijk snel en zeer deskundig. Het enige wat je hoeft te doen is in te loggen bij de supportformulier en een ticket te plaatsen, en je zal meestal diezelfde dag nog een reactie krijgen.

In het uitzonderlijke geval dat ze het probleem niet voor je kunnen oplossen met behulp van je ticket, loggen ze in op je site (als je dit toestaat) en het voor je oplossen..

LEADPAGES

Wanneer je een LeadPages lid wordt, is de mate van steun afhankelijk van uw abonnement. Op het basisniveau heb je toegang tot de kennisdatabase en kan je supporttickets indienen op uw account dashboard.

Op het Pro-niveau krijg je toegang tot een persoonlijke supportchat die van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 5 uur CST beschikbaar is (en kun je supporttickets indienen).

Op het Enterprise-niveau kun je supporttickets indienen, de live chat gebruiken, en heb je toegang tot een telefoonnummer waar je live telefonische ondersteuning mee kunt krijgen. Nogmaals, dit is van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 5 uur CST beschikbaar.

Samenvatting

LeadPages Pro

LeadPages is geweldig als je niet over een website beschikt of een niet-WordPress website gebruikt, omdat het je in staat stelt je pagina’s te hosten op de servers van LeadPages. Dit betekent echter dat je de pagina’s niet zelf bezit, dus als je jouw abonnement opzegt, verlies je alle pagina’s.

Het heeft ook een paar coole functies, zoals:

LeadDigits – hiermee kun je emailadressen en telefoonnummers vastleggen door middel van SMS-berichten

LeadLinks – maakt het mogelijk voor abonnees om zich toe te voegen aan je lijst, sublijst of te abonneren op een webinar met een enkele klik

Facebook integratie – Publiceer je landingpage direct op je Facebook pagina

LeadPages heeft een redelijk intuïtieve pagina editor. Het is click-to-edit, maar de editor is wat betreft snelheid een beetje traag en nogal vast, waardoor je jouw landingpages niet compleet kan personaliseren.

Het is ook meer dan twee keer zo duur als een Thrive lidmaatschap ($588/jaar vs. $228/jaar), dus wat de prijs betreft is er een groot gat tussen de twee, ondanks het feit dat ze ongeveer vergelijkbare dingen kunnen doen.

Thrive lidmaatschap

Het Thrive lidmaatschap is een geweldige oplossing om de conversies op je site te stimuleren als, en alleen als, je een website bezit die op WordPress runt.

Het lidmaatschap geeft je toegang tot alles van Thrive's huidige en toekomstige plug-ins. Dit omvat de contentbuilder, die u toegang geeft tot complete click-en-drag personalisatie, met geen benodigde technische of designvaardigheden voor alle landingspages, opt-in formulieren en blog posts.

Wanneer je je dit combineert met de Thrive Leads plug-in krijg je functionaliteit die rivaliseert met LeadPages (met een paar andere functies) voor een fractie van de kosten.

Niet alleen krijg je de lead-genererende kracht van Thrive Leads, Landingpages en slimme widgets, je krijgt ook alle tools die je nodig hebt om een volledig geïntegreerde website met navigatie te bouwen, compleet met een zoekmachine-geoptimaliseerde blog.

Dit omvat creatie- en reportagetools voor content marketing zodat je volledig kunt begrijpen weerklank vindt bij je doelgroep en de meeste leads binnen brengt, evenals mogelijkheden om automatisch te richten op opt-in formulieren en aanbiedingen voor verschillende segmenten bezoekers om ervoor te zorgen dat ze altijd het meest relevante aanbod te zien krijgen.

Je kunt een Thrive lidmaatschap krijgen voor $228/jaar, dat is een alles-in-één toolbox voor uw online bedrijf.

Je krijgt toegang tot elk gemaakte product, alle toekomstige updates, levenslange ondersteuning,

en je krijgt historische rechten wanneer je je aanmeldt, wat betekend dat wanneer de prijs van het lidmaatschap omhoog gaat, jij niets extra betaalt.

Begin met het omzetten van bezoekers naar klanten met onze alles-in-één Business Toolbox

Krijg direct toegang tot ELKE Thrive plug-in, nu en in de toekomst. Een Thrive lidmaatschap is simpelweg de beste manier om je WordPress website te transformeren in een conversiemachine!